Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTrust_Testimonials has a deprecated constructor in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-content/themes/port/admin/widgets.php on line 354

Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-includes/functions.php on line 4778
Anni-lauteet » Anni
Sosiaalinen media

Anni-lavar är valet för dem som älskar stiliga böjda former. Det speciella sitter i den mönsterskyddade utformningen av sitsen med vilken man får en extra dimension till helheten.

Sitsen görs aningen konkav vilket bidrar till en skönare sittställning och utseendet blir mjukare och mer möbelaktigt. Formen begränsar inte sittställningen och man kan även lägga sig på laven. Vi tillverkar Anni-laven även utan utformning.

Anni-laven är konstruerad som en rundformad hörnlav. De former som främst tillverkas är L- och U-formade lavhelheter. I Anni-lavshelheter används oftast större undrelavar. På detta sätt är nästan hela bastuytan täckt och aggregatet sänks in i nivå med laven. Anni-laven installeras på egna stödben. Förutom det fästs sitsstommar och ryggstöd i väggen.

Tack vare lavkonstruktionen är gallren smidiga att lyfta åt sidan för tvätt och puts. Även hela undrelaven är nedmonterbar. Med hjälp av mellangaller och skyddsräck är bastu-upplevelsen trygg även för de minsta i familjen.